18- Site Politikası | BC Türkçe Arşivi | bcturkcearsivi.blogspot.com

18- Site Politikası | BC Türkçe Arşivi | bcturkcearsivi.blogspot.com
Bizler bcturkcearsivi.blogspot.com ailesi olarak sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu yüzden hizmetlerimiz aşağıda belirtilen kriterler ışığında şekillenmektedir. Bu kriterleri yani koşulları göz atarak web sitemizden yararlanmaya çalışın lütfen.

Bizler bcturkcearsivi.blogpot.com ailesi olarak sizlerin herhangi bir konuda herhangi bir zarar görmenizi istemiyoruz. Şimdi tek tek koşulları ve bu koşulları bir iki cümle ile açıklayalım.


*BİLGİ ve MATERYALLERİN DOĞRULUĞU:
 -Bizler web sitemizde doğruluğu kanıtlanmış bilgileri ve materyalleri paylaşıyoruz. Ama eğer sizler bu bilgi ve materyallerin yanlış olduğu kanısına varırsanız lütfen bizimle iletişime geçin.
 -Bizler sadece web sitemizde yer alan doğrulanmış bilgi ve materyallerin sorumluluğunu kabul ederiz.


*BAĞLANTILAR:
 -Web sitemiz üzerinden dışarıya verilmiş linkler olabilir. Sizler bu linklere tıkladığınızda gittiğiniz web sitelerde yer alan bilgi, içerik ve dokümanlardan bizler sorumlu değiliz.
  -Web sitemiz üzerinden dosya indirme linklerini kullandığınız zaman ortaya çıkabilecek herhangi bir zararın sorumluluğunu kabul etmiyoruz.
  -Ayrıca web sitemizde bu tür linkleri yani bağlantıları vermiyor ve bunu sizlerin dikkatinize sunuyoruz.


*SİZLERDEN ALINAN BİLGİ:
 -Bizler hiçbir surette sizden aldığımız bilgileri başka herhangi birisiyle paylaşmıyor ve bu konuda garanti veriyoruz. Sizden aldığımız bilgi mezara kadar hatta mezardan sonra bile bizde saklı kalacaktır.


*REKLAMLAR:
 -Web sitemizin ayakta kalabilmesi için çeşitli firmalardan reklamlar almaktayız ve bu firmalar başarılı bir reklam için çeşitli çerezler kullanmaktadırlar.
 -Reklamlar için kullanılan çerezler zararsızdır. Bunun bilginize sunuyoruz.
 -Ayrıca web sitemizin ayakta kalması için siteyi her ziyaret ettiğinizde lütfen bir iki reklama tıklamayı unutmayın.
 -Reklam Verenler; Web sitemiz üzerinden reklam vermek istiyorlarsa  bizlere iletişim sayfasından veya "Reklam Ver" sayfasından bizlere rahatlıkla ulaşabilirler.


*HAK İHLALİ:
  -5846 sayılı kanunun 25. maddesinin ek 4. maddesine göre bir hakkı ihlali varsa. Hak Sahibi web sitemizde yer alan iletişim sayfasından veya İstek-Dilek sayfasından veya Hak İhlali sayfasından bizlere ulaşmak zorundadır.
  -Hak İhlali şikayetlerini bizler en geç 3 gün içinde sonuca bağlıyoruz. Eğer bir ihlal söz konusu ise ilgili bilgiyi, materyali kaldırıyor ve web sitemizde duyuru yapıyoruz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar